ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Тази политика се отнася за интернет страницата www.milenastyle.com, обслужвана от МИЛЕНА СТИЛ ЕООД, гр. Пловдив, ул. Скопие №112, ИН BG115824719.

Посещаването и разглеждането на уебсайта на ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН www.milenastyle.com не е обвързано с предоставяне на лична информация. В случаите, когато заявите желание да ви предоставим продуктите и услугите, които предлагаме, ние ще имаме нужда от ваши лични данни и настоящата Политика описва събирането и обработката им. Ако не сте съгласни с тази Политика, моля не използвайте този уебсайт и не предоставяйте личните си данни.

(1) Ние предприемаме мерки за защита на вашите личните данни съгласно Закона за защита на личните данни и Общия регламент за защита на данни.

(2) При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ние можем да използваме вашите лични данни единствено и само за приемане и изпълнение на поръчки и за връзка с вас в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. За тази цел ние събираме и обработваме данни като: име и фамилия, адрес, телефон, електронна поща, а в случай на издаване на фактура на физическо лице и ЕГН.

(3) За получаването на търговски съобщения от нас, бюлетин с новини или предложения за покупка на стоки се нуждаем от допълнително изразеното ви съгласие, което получаваме когато Вие маркирате полето (чекбокса) във формата за съгласие и допълнително го потвърдите от електронната си поща. За тази цел ние събираме и обработваме данни като: име и фамилия, електронна поща.

(4) Видовете лични данни, които събираме и начинът им на обработка за маркетингови цели е описан подробно по-долу. В случай, че не сте съгласни с тази обработка, моля не предоставяйте вашите лични данни.

(5) Ние гарантираме, че въпросните данни няма да бъдат използвани за цели, различни от описаните тук, освен при наличието на изрично съгласие от вас или, ако информацията се изисква от компетентен държавен орган в рамките на правомощията му по закон.

(6) Вашият профил може да бъде заличен от базата данни заедно с прилежащата към него информация по всяко време при изразено желание от ваша страна чрез попълване на Форма за оттегляне на съгласие и изпращането ѝ на електронен адрес: retail.milenastyle@gmail.com .

(7) За ползването на „бисквитки“ можете да се запознаете от Политиката за ползване на „бисквитки“.

Използване на събраните лични данни с маркетингова цел:

Данните за Потребителя се събират, за да позволят на МИЛЕНА СТИЛ ЕООД да предоставя услугите си, както и за следните цели: РЕКЛАМА, КОНТАКТ С ПОТРЕБИТЕЛЯ, АНАЛИЗ, РЕМАРКЕТИНГ  И ПОВЕДЕНЧЕСКО НАСОЧВАНЕ, ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ВЪНШНИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ И ПЛАТФОРМИ, РЕГИСТРАЦИЯ И УДОСТОВЕРЯВАНЕ НА АВТЕНТИЧНОСТТА, КОМЕНТИРАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО, ТЕСТВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО И ФУНКЦИОНАЛНОСТИ (A/B тестване), ПОКАЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ ОТ ВЪНШНИ ПЛАТФОРМИ, ОБРАБОТКА НА ПЛАЩАНИЯ, ОБРАБОТКА НА ДОСТАВКИ, ХОСТИНГ И ПОДДРЪЖКА НА ИНФРАСТРУКТУРА, МОНИТОРИНГ, ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ПЛАТФОРМИ ЗА СЪБИРАНЕ НА ДАННИ И ДРУГИ ТРЕТИ СТРАНИ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ.

Ние няма да споделим личната ви информация с други хора за маркетингови цели, освен ако не сте ни дали вашето разрешение. Ако имаме вашето разрешение, ние ще споделим информацията ви само с други организации, които сме избрали внимателно или сме задължени по закон.

Ако сте регистриран потребител на Сайта и присъствате на събитие, организирано от партньор на събитието, данните могат да бъдат споделени за целите на администрирането на събития.

Ние имаме достъп и предоставяме лична информация, за да спазваме съответните закони и правителствени искания, да управляваме правилно нашите системи и да защитаваме както нас, така и нашите потребители.

Всички други организации, които имат достъп до вашата информация в процеса на предоставяне на услуги от наше име, ще се ръководят от стриктни договорни ограничения, за да гарантират, че защитават вашата информация и спазват Общите правила за защита на личните данни и законите за защита на личните данни, които важат на територията на ЕС. Също така можем да извършим независим одит на тези доставчици на услуги, за да се уверим, че отговарят на нашите стандарти.

Някои от страниците на уебсайта ни използват плъгини от други организации. Тези други организации могат да използват информация за посещението ви в уебсайта на техните страници. Ако прегледате тези страници, докато все още сте влезли в профила си при нас, информацията, която събират, може да бъде свързана с профила ви на уебсайта им. За повече информация как тези организации използват информация, моля, прочетете техните декларации за поверителност.

Личните данни, използвани за всяка цел, са описани в конкретните раздели на този документ.

Подробна информация за обработката на лични данни:

  1. РЕКЛАМА

Този вид услуга позволява използването на потребителски данни за целите на рекламната комуникация, показвани под формата на банери и други реклами въз основа на интересите на потребителите на нашия сайт. Това не означава, че за тази цел се използват всички лични данни. Информацията и условията за използване са показани по-долу.

Някои от изброените по-долу услуги могат да използват “бисквитки”, за да идентифицират потребителите или да използват техниката за повторно насочване на поведението, т.е. да показват реклами, пригодени към интересите и поведението на потребителя, включително тези, открити извън milenastyle.com. За повече информация, моля, проверете правилата за поверителност на съответните услуги.

  1. ДАННИ И АНАЛИЗ ЗА ДОСТЪП И ПОВЕДЕНИЕ НА НАШАТА СТРАНИЦА MILENASTYLE.COM

Когато достъпите и използвате нашата интернет страница, ние получаваме информация, която  използваме само за статистически цели и за защита от неправомерен достъп до предлаганото от нас съдържание в интернет. Това ни помага да съобразяваме и оптимизираме нашaтa интернет страницa според потребностите на потребителите и да подобряваме услугите и продуктите, които предлагаме.

Ние не създаваме лични профили на отделните ползватели на страницата. В тази връзка използваме следните, получени при ползването обобщени статистически данни: страница, от която е потърсен достъп до съответния файл, име на файла, дата и час на достъпа, обем на трансферираната информация, статус на достъп, (трансфериране на файл, файлът не е намерен и т.н.), описание на типа на ползвания уеб браузър, населено място, откъдето е направен достъпа, време за престой на страницата, брой разгледани страници, страница, от която е напуснат сайта и анонимизиран IP адрес (посредством програмата Google Analytics).

Google Analytics е услуга за уеб анализ, предоставена от Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Google използва събраните данни, за да проследява и изследва използването на уебсайта ни, да подготвя отчети за своите дейности и да ги споделя с други услуги на Google. Използваме Google Analytics на нашия уеб сайт за анонимно отчитане на използването на сайта и за рекламиране на сайта. Google може да използва събраните данни, за да контекстуализира и персонализира рекламите на собствената си рекламна мрежа. Място на обработка на вашите лични данни: Съединените американски щати.

Моля запознайте се с Условията за поверителност  на Google тук: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Ако искате да откажете Google Analytics да проследява вашето поведение на нашия сайт, моля направете го тук: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

  1. ОНЛАЙН РЕКЛАМА ЧРЕЗ GOOGLE ADWORDS

На нашия уеб сайт milenastyle.com e интегриран Google AdWords. Google AdWords е услуга за рекламиране в интернет, която позволява на МИЛЕНА СТИЛ ЕООД като рекламодател да рекламира в резултатите от търсенето с  търсачката Google, както и рекламната и партньорска мрежа на Google. Google AdWords позволява на рекламодателя предварително да определи конкретни ключови думи, с помощта на които се показва само реклама в резултатите от търсенето с Google, когато потребителят използва търсещата машина, за да изтегли резултат от търсенето, свързано с ключови думи. В рекламната мрежа на Google рекламите се разпространяват на съответните уеб страници, като се използва автоматичен алгоритъм, като се отчитат предварително дефинираните ключови думи. Оперативната компания на Google AdWords е Google Inc., 1600 Амфитеатър Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Съединени американски щати.

Целта на Google AdWords е популяризирането на уебсайта ни чрез включването на съответна реклама в уебсайтовете на трети страни и в резултатите от търсенето на търсачката Google.

Ако даден субект на данните достигне до нашия уебсайт чрез реклама от Google, в системата за информационни технологии на субекта на данните е подадена “бисквитка” за преобразуване чрез Google. Дефиницията на “бисквитките” е обяснена по-долу. Бисквитката за преобразуване губи своята валидност след тридесет дни и не се използва за идентифициране на субекта на данните. Ако “бисквитката” не е изтекла, “бисквитката” за преобразуване се използва, за да провери дали определени подстраници, например кошницата за пазаруване от онлайн магазинна система, са били извикани на нашия уебсайт. Чрез “бисквитката” за преобразуване Google и администраторът могат да разберат дали човек, който е последвал реклама от AdWords за нашия уеб сайт, генерира продажби, т.е. изпълнява или отменя продажба на стоки.

Данните и информацията, събрани чрез използването на “бисквитката” за преобразуване, се използват от Google, за да създават статистически данни за посещенията за нашия уебсайт. Тези статистически данни за посещенията се използват, за да се определи общият брой потребители, които са били показвани чрез реклами от AdWords, за да се установи успехът или неуспехът на всяка реклама от AdWords и да се оптимизират рекламите ни в AdWords в бъдеще. Нито нашата компания, нито други рекламодатели в Google AdWords получават информация от Google, която може да идентифицира персонално субекта на данните.

Бисквитката за конвертиране съхранява лична информация, напр. интернет страниците, посетени от субекта на данните. Всеки път, когато посещавате нашата интернет страница, личните данни, включително IP адресът на достъпа до интернет, използван от субекта на данните, се предават на Google в Съединените американски щати. Тези лични данни се съхраняват от Google в Съединените американски щати. Google може да предаде тези лични данни, събрани чрез техническата процедура, на трети страни.

Субектът на данните може по всяко време да предотврати настройването на “бисквитките” от нашия уебсайт, както е посочено по-горе, чрез съответната настройка на използвания интернет браузър и по този начин да откаже окончателно настройването на “бисквитките”. Такава настройка на използвания интернет браузър също би попречила на Google да постави “бисквитка” за преобразуване в системата на информационните технологии на субекта на данните. В допълнение, зададена от Google AdWords “бисквитка” може да бъде изтрита по всяко време чрез интернет браузъра или други софтуерни програми.

Субектът на данните има възможност да се противопостави на рекламата, основана на интереси на Google. Следователно, субектът на данните трябва да има достъп от всеки браузър, използващ връзката https://adssettings.google.com/authenticated и да зададе желаните настройки.

  1. FACEBOOK МАРКЕТИНГ

На нашия уебсайт milenastyle.com имаме интегрирани компоненти на социалната мрежа Facebook. Социалната мрежа е място за социални срещи в интернет, онлайн общност, която обикновено позволява на потребителите да общуват помежду си и да взаимодействат във виртуално пространство. Социалната мрежа може да служи като платформа за обмен на мнения и опит или да даде възможност на интернет обществото да предоставя лична или свързана с бизнес информация. Facebook позволява на потребителите на социални мрежи да включват създаването на частни профили, да качват снимки и да осъществяват мрежа чрез заявки за приятелство.

Функциониращата компания на Facebook е Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, САЩ. Ако човек живее извън Съединените щати или Канада, администраторът е Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Дъблин 2, Ирландия.

При всяко включване в една от отделните страници на този интернет уебсайт, който се управлява от администратора и в който е интегриран компонент Facebook (plugins на Facebook), се включва автоматично уеб браузърът на информационната технология на субекта на данните, за да изтегли показването на съответния Facebook компонент от Facebook чрез компонента Facebook. Преглед на всички приставки на Facebook може да бъде достъпен под https://developers.facebook.com/docs/plugins/. По време на тази техническа процедура Facebook е уведомен за това, кой конкретен подсайт на нашия уебсайт е посетен от субекта на данните.

Ако потребителят е влязъл във Facebook и достъпи нашия уебсайт, то Facebook получава информация и за целия период на пребиваване на нашия интернет сайт – коя специфична подстраница на нашия сайт е била посетена. Тази информация се събира чрез и се асоциира със съответния профил във Facebook на субекта на данните. Това се осъществява независимо от това дали субектът на данни кликне върху компонента Facebook или не. Ако такова предаване на информация на Facebook не е желателно от потребителя, то той или тя може да предотврати това чрез излизане от своя акаунт във Facebook, преди да достъпи нашия уебсайт.

Ръководството за защита на данните, публикувано от Facebook, предоставя информация за събирането, обработката и използването на лични данни от Facebook. Освен това се обяснява какви възможности за настройка Facebook предлага, за да защити поверителността на субекта на данните. Налице са и различни опции за конфигуриране, които позволяват премахването на предаването на данни във Facebook. Тези приложения могат да бъдат използвани от потребителите, за да се премахне предаването на данни във Facebook.

Моля, запознайте се с него тук: https://facebook.com/about/privacy/

  1. РЕМАРКЕТИНГ И ПОВЕДЕНЧЕСКО НАСОЧВАНЕ

На сайта milenastyle.com, администраторът е интегрирал услугите за ремаркетинг на Google и Facebook.

Ремаркетингът на Google (Google Remarketing) е функция на Google AdWords, която ни позволява  да показваме реклами на потребители на интернет търсачката, които преди това са пребивавали на нашата интернет страница. Следователно, интегрирането на ремаркетинга в Google позволява на нас като рекламодател  да създаваме релевантни потребителски реклами и по този начин показва подходящи реклами на заинтересовани потребители на интернет. Операторската компания на услугите за ремаркетинг на Google е Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Съединени американски щати.

Целта на ремаркетинга в Google е показването на реклами, свързани с интересите на потребителите. Ремаркетингът на Google ни позволява да показваме реклами в мрежата на Google или на други партньорски уебсайтове, които се основават на индивидуални нужди и съответстват на интересите на нашите потребители.

Ремаркетингът на Google задава “бисквитка” в системата на информационните технологии на субекта на данните. Дефиницията на “бисквитките” е обяснена по-долу. С настройката на “бисквитката” Google дава възможност за разпознаване на посетителя на нашия уеб сайт, ако той извиква последователни уеб страници, които също са част от рекламната мрежа на Google. При всяко повикване до интернет сайт, на който услугата е интегрирана от ремаркетинга на Google, уеб браузърът на субекта на данни се идентифицира автоматично с Google. По време на тази техническа процедура Google получава лична информация, като например IP адреса или поведението на сърфиращия потребител, които Google използва за вмъкване на реклами, свързани с интереси.

“Бисквитката” се използва за съхраняване на лична информация, напр. интернет страниците, посетени от субекта на данните. Всеки път, когато посещаваме нашите интернет страници, личните данни, включително IP адресът на достъпа до Интернет, използван от субекта на данните, се предават на Google в Съединените американски щати. Тези лични данни се съхраняват от Google в Съединените американски щати. Google може да предаде тези лични данни, събрани чрез техническата процедура, на трети страни.

Субектът на данните може, както е посочено по-горе, да предотврати настройването на “бисквитките” чрез уебсайта ни по всяко време чрез съответната корекция на използвания уеб браузър и по този начин да откаже окончателно настройването на “бисквитките”. Такава корекция на използвания интернет браузър също би попречила на Google да зададе “бисквитка” на информационните технологии на субекта на данните. В допълнение, “бисквитките”, които вече се използват от Google, могат да бъдат изтрити по всяко време чрез уеб браузър или други софтуерни програми на потребителя.

Освен това потребителят на нашия сайт има възможност да възрази срещу рекламирането въз основа на интереси от Google. За тази цел, той трябва да извика връзката към https://adssettings.google.com/authenticated и да направи желаните настройки за всеки интернет браузър, използван от него.

Допълнителна информация и действителните разпоредби за защита на данните на Google могат да бъдат извлечени на адрес https://www.google.com/intl/bg/policies/privacy/.

На интернет страницата си използваме услугите Facebook Conversion Pixel и Facebook Remarketing. Посредством Facebook Conversion Pixel ние и социалната мрежа Facebook разбираме, че някой е кликнал върху нашата Facebook реклама и е бил пренасочен към нашата интернет страница, без да можем да определим какви други страници е заредил. Информацията, събрана с помощта на Facebook Conversion Pixel, е предназначена за изготвянето на статистики за успешността и използването на нашите реклами във Facebook. Въпреки това ние не събираме и не получаваме информация, която позволява потребителите да бъдат персонално идентифицирани.

С технологията Facebook Remarketing към потребителите, които са посетили нашия сайт може да бъде насочена целева реклама, когато потребителят влезе в профила си във Facebook. Въпреки това ние не събираме данни и не следим на кои потребители на Facebook действително се показват целеви реклами. И тук нямаме възможност за идентифициране  на отделни потребители, а данните са обобщени и анонимизирани.

Моля, прочетете повече информация относно целите и обхвата на събирането и обработката на Вашите лични данни от Facebook, както и възможностите за настройки с цел  защита на личната Ви неприкосновеност във Facebook, като направите справка с политиката за данни на Facebook тук: https://www.facebook.com/policy.php.

  1. КОНТАКТНИ ФОРМИ НА САЙТА

Нашият уеб сайт съдържа функционалност, която позволява бърз електронен контакт с МИЛЕНА СТИЛ ЕООД, посредством изпращане на имейл адрес, както и директна комуникация с нас по телефон. Ако даден субект на данни се свърже с нас чрез електронна поща или чрез контактната форма на сайта, личните данни, предавани от субекта на данни, се съхраняват автоматично. Такива лични данни, предавани на доброволен принцип от субект на данни на администратора на данни, се съхраняват с цел обработка или обратна връзка със субекта на данните. Няма прехвърляне на тези лични данни на трети страни, освен ако това не е необходимо за извършване на поръчка, коригиране на информация за доставка или поръчка, издаване на платежен документ, рекламация, искане на замяна или връщане на продукт, както и за предоставяне на административни и контролни органи, които имат право да я получат.

Със собственоръчното попълване на формата за контакт с необходимите лични данни, потребителят ни разрешава да използваме тези данни за гореописаното. Събираме следните лични данни: адрес, град, имена, имейл адрес, текстово съдържание на съобщението, както и прикачени файлове, номер на поръчка.

  1. ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ И ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН

На нашия уеб сайт milenastyle.com потребителите получават възможност да се абонират за нашия месечен бюлетин. МИЛЕНА СТИЛ ЕООД редовно информира своите клиенти чрез бюлетин за специални оферти, промоции, възможност за участие в игри.

Информационният бюлетин на предприятието може да бъде получен от субекта на данните само ако:

  • субектът на данните има валиден имейл адрес, чрез който се е регистрирал и
  • пощата, която потребителят използва е регистрирана за получаването на бюлетина.

По свое желание потребителите биха могли да предоставят и следните данни: обръщение, име и фамилия. Потребителят ще получи на посочения от него имейл адрес, потвърждение за включване в нашата имейл листа чрез процедурата за двойно включване. Този имейл за потвърждение се използва, за да се докаже, че собственикът на имейл адреса като субект на данните е изрично съгласен да получава бюлетина.

По време на регистрацията за бюлетина ние съхраняваме и IP адреса на компютърната система, определен от доставчика на интернет услуги (ISP) и използван от субекта на данните по време на регистрацията, както и датата и часа на регистрацията. Събирането на тези данни е необходимо, за да се разбере (евентуалната) злоупотреба с адреса на електронната поща на субекта на данни на по-късна дата и поради това служи за целта на правната защита на администратора.

Личните данни, събрани като част от регистрацията за бюлетина, ще бъдат използвани само за изпращане на нашия бюлетин. В допълнение, абонатите на бюлетина могат да бъдат информирани по електронна поща, доколкото това е необходимо за функционирането на бюлетина или въпросната регистрация, тъй като това може да се случи в случай на промени в офертата на бюлетина, или в случай на промяна в техническите обстоятелства.

Абонаментът за нашия бюлетин може да бъде прекратен от субекта на данните по всяко време. Съгласието за съхранение на лични данни, което субектът на данните е предоставил за изпращане на бюлетина, може да бъде отменено по всяко време. За целите на отмяната на съгласието във всеки бюлетин се намира съответната хипервръзка. Също така е възможно да се отпишете от бюлетина по всяко време директно на уеб сайта на администратора или да съобщите това на администратора по различен начин – чрез формата за контакт или директен имейл. Занапред Вашият имейл адрес ще бъде деактивиран незабавно в списъка с получатели на електронния ни бюлетин и повече няма да получавате електронен бюлетин от нас. След отписването Вашите данни ще бъдат изтрити.

Използваме платформата MailChimp, която е услуга за изпращане на съобщения, предоставена от The Rocket Science Group LLC. Тя събира следните лични данни: “бисквитки”, имейл адрес, собствено име, фамилия и данни за реакцията на бюлетина като час и място на отваряне, операционна система, вътрешни линкове, на които е кликнато и по колко пъти, направени поръчки и други. Място на обработка на тези данни: Съединените американски щати.

Моля, запознайте се тук с политиката за поверителност на MailChimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Ако имате въпроси относно сигурността на личната ви информация в MailChimp, можете да се свържете с тях на следния адрес: privacy@mailchimp.com.

Чрез формата по-долу можете да изискате предоставяне на всички лични данни, които Milena Style съхранява за Вас.

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

Чрез формата по-долу можете да изискате изтриване на всички лични данни, които Milena Style съхранява за Вас.

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.