Количка

Компютърна бродерия

Какво е машинна бродерия?

Машинната бродерия, и по-точно компютърната бродерия, е съвременен, бърз и оригинален начин за декорация на различни изделия от дрехи, шапки и обувки до спално бельо, хавлии и чанти.

Компютърните машини за бродерия са високоспециализирани машини, които работят попредварително създадени компютърни програми. Съществуват машини както за домашна, така и за професионална употреба.

Има разнообразни софтуерни приложения за дизайн на компютърна бродерия, които се използват като специализирана самостоятелна програма или добавка към друг софтуер. Дизайните за бродерия могат да се съхраняват в множество собствени формати, които могат да бъдат експортирани в машинни формати, разбираеми за специализираните машини за бродерия.

Нашите услуги за бродерия

МИЛЕНА СТИЛ работи в областта на компютърната бродерия от 1997 г. Ние имаме богат опит в проектирането и изработката на машинни бродерии и предоставяме услуга с високо качество. Работим с модерни бродиращи машини и професионален лицензиран софтуер за дизайн на бродерии. Проектираме и изработваме бродерии както за клиенти на едро и дребно от България, така и за корпоративни клиенти от чужбина.

Всеки един от видовете бродерия може да бъде изпълнен върху различни скроени или готови изделия. През нашите над 25 години опит сме бродирали върху: работно и рекламно облекло, обувки, спално бельо, маски, ръкавици, бански, раници, чанти, народни носии, ризи, тениски, потници, якета, хавлии, халати, покривки, знамена, календари, панталони, шапки и много други. Ползваме се с доверие в браншове като мода, хотелско обзавеждане, униформени и рекламни облекла, персонализирани подаръчни артикули.

Апликация

При апликацията моделът за бродерия се допълва с парче плат, който се фиксира върху основата и се бродира по контурите. Най-често се използва в детското и работното облекло, както и при изделия с деликатна структура, за които директната бродерия е технологично невъзможна.

Директна бродерия

Директната бродерия е класическият начин на бродиране на дизайна директно върху основата (дреха, шапка, чанта, хавлия и т.н.). По този начин дизайнът става част от изделието и не може да
бъде премахнат без да се рискува повреда.

Бродерия на етикети

Още наричана “пач /бадж бродерия” или „бродерия на емблеми / нашивки“. При нея не се бродира директно върху изделието, а дизайнът се изработва върху отделно парче плат, което се
изглажда или зашива върху продукта. Възможно е използването на специални лепила. В зависимост от тях, етикетите могат да бъдат свалени от един артикул и поставени върху друг бързо и без повреда.

Обемна бродерия

Може да я срещнете и като 3D или „пуфи бродерия“, наречена на името на специалната обемна пяна, използвана при нейната изработка. Обемният ефект се постига именно с тази специална
пяна, която се поставя под бодовете и създава интересен релефен ефект на избродирания дизайн.

Дантелена бродерия

Повечето модели за бродерия се изработват директно върху някаква основа или краен продукт – знаме, дреха, чанта и др. При дантелената бродерия дизайнът се изработва специално за
бродерия върху водоразтворима основа, след чието отстраняване получаваме красив дантелен
елемент.

Шевици

Красотата на българските шевици е пословична и интересът на младите хора към тях е все по-
голям. За тези, които не могат или нямат време да бродират на ръка, ние предлагаме изработка
на шевици върху различни основи и артикули.

Нашите машини за бродерия

За да постигаме най-добрите резултати, ние от МИЛЕНА СТИЛ се доверяваме на най-добрата техника. Работим само с японски машини BARUDAN и разполагаме както с такива за стандартна бродерия, така и с машини с падащ борд за бродерия върху готови изделия (шапки, пуловери, якета и др.) Качеството на всеки един бод е безкомпромисно, а невероятните резултати – гарантирани.

Клиенти, които ни се довериха

Изпрати запитване

  • Приети типове файлове: jpg, gif, png, pdf, jpeg, ai, eps, Максимален размер на файла: 10 MB.
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.