Доставка и рекламации

Доставка:

1. Стоката се изпраща от нас в рамките на 5 работни дни.

2. Работи се с наложен платеж, т.е. клиентът заплаща стойността на поръчката при получаването ѝ.

3. Транспортните разходи са фиксирани или за сметка на milenastyle.com (виж по-долу).

Клиентът има право на рекламация при:

1. Констатирани липси;

2. Дефекти на стоката.

При предявяване на рекламация клиентът може да претендира за:

1. Замяна на стоката с нова;

2. Възстановяване на липсите;

3. Връщане на заплатената сума.

  •         Безплатна доставка до офис на куриер за всички онлайн поръчки направени на сайта milenastyle.com на стойност над 50 лв. за територията на България (само за клиенти на дребно).
  •         Фиксирана цена от 4.90 лв до офис на куриер за поръчки до 50 лв и до 2 кг за всички онлайн поръчки направени на сайта milenastyle.com за територията на България (само за клиенти на дребно).
  •         Доставката се извършва до офис на куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ.
  •         Стоката се изпраща от нас в рамките на 2-3 работни дни по куриер. Имайте предвид, че някои населени места е възможно да се обслужват от куриер по предварително фиксиран график. 
  •         Поръчаните стоки се заплащат при доставката с наложен платеж (за територията на България) или онлайн чрез PayPal (за поръчаните от чужбина). 
  •         Поръчката ще бъде опакована, заедно с придружаващите я документи.
  •         Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите, имате право в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на стоката, клиентът има право да се откаже от него, като разходите и отговорността за връщането на продукта са за негова сметка. Отказът от поръчка се извършва писмено чрез електронната поща: retail.milenastyle@gmail.com. 
  •         Върнатият продукт се приема само ако е в подходящ търговски вид, не е бил ползван, целостта на стоката и оригиналната опаковка, включително етикета, е ненарушена и цялата прилежаща окомплектовка и документация е налице. МИЛЕНА СТИЛ ЕООД ще възстанови сумата в 14-дневен срок. 
  •         За поръчки на стоки от населени места извън България, свържете се с нас на тел. +359 32 675 383 или имейл: retail.milenastyle@gmail.com, за да уточним цената и условията за плащане и доставка.