Доставка и рекламации

Доставка:

1. Стоката се изпраща от нас в рамките на 5 работни дни по куриери СПИДИ или ЕКОНТ.

2. Работи се с наложен платеж, т.е. клиентът заплаща стойността на поръчката при получаването ѝ.

3. Транспортните разходи са за сметка на клиента.

Клиентът има право на рекламация при:

1. Констатирани липси;

2. Дефекти на стоката.

При предявяване на рекламация клиентът може да претендира за:

1. Замяна на стоката с нова;

2. Възстановяване на липсите;

3. Връщане на заплатената сума.

  •         Безплатна доставка за всички онлайн поръчки направени на сайта milenastyle.com на стойност над 40 лв. до края на месец ноември за територията на България.

 

  •         Доставката се извършва от ЕКОНТ или СПИДИ до офис на куриерската фирма, според желанието на клиента.

 

  •         Цената на доставката за поръчки до 39 лв. е за сметка на клиента и се начислява допълнително след попълване на полето за адрес.

 

  •         Стоката се изпраща от нас в рамките на 5 работни дни по куриер. Имайте предвид, че някои населени места е възможно да се обслужват от куриер по предварително фиксиран график.

 

  •         Поръчаните стоки се заплащат при доставката с наложен платеж (за територията на България) или онлайн чрез PayPal (за поръчаните от чужбина).

 

  •         Поръчката ще бъде опакована, заедно с придружаващите я документи. Когато куриерът я достави, клиентът има право да я провери в негово присъствие дали отговаря на поръчаното.

 

  •         Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите, имате право в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на стоката, клиентът има право да се откаже от него, като разходите и отговорността за връщането на продукта са за негова сметка. Отказът от поръчка се извършва писмено чрез електронната поща: retail.milenastyle@gmail.com.

 

  •         Върнатият продукт се приема само ако е в подходящ търговски вид, не е бил ползван, целостта на стоката и оригиналната опаковка, включително етикета, е ненарушена и цялата прилежаща окомплектовка и документация е налице. МИЛЕНА СТИЛ ЕООД ще възстанови сумата в 14-дневен срок.

 

  •         За поръчки на стоки от населени места извън България, свържете се с нас на тел. +359 32 675 383 или имейл: retail.milenastyle@gmail.com, за да уточним цената и условията за плащане и доставка.